Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ЛО-ДЮСШ "Віта-Агро" - бронзові призери міжнародного турніру в Польщі

Команда юних баскетболістів 2006 року народження та молодших ЛО-ДЮСШ «Віта-Агро» стала бронзовим призером престижних міжнародних змагань у польському Перемишлі.

Львів’яни у Перемишлі провели три поєдинку, у яких здобули одну перемогу та зазнали двох поразок. ЛО-ДЮСШ «Віта-Агро» з рахунком 68:51 перемогли команду зі Словаччини, в овертаймі поступилися полякам – 79:82 і, що цікаво, також з різницею у три очки поступилися команді з Угорщини - 60:63.

«Це наш перший виїзд за кордон, і в хлопців на початку змагань відчувалося хвилювання, - каже Дмитро Янковенко, - головний тренер команди. - Це була основна причина поразки у першому матчі проти команди Польщі. В подальшому хлопці впевнено перемогли команду з Словаччини і в останньому матчі не вистачило трішки  везіння і зіграності проти команди з Угорщини, оскільки на турнір ми везли збірну юнаків з Львівщини, які беруть участь у ШБЛ. У такому складі перший раз виступали на змаганнях, тому результатом задоволені. Будемо виправляти помилки і готуватись до наступних змагань. Організація турніру пройшла на найвищому рівні, за що дякуємо нашим друзям з Польщі і чекаємо на запрошення уже наступного року».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ