Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ломаченко захистив титул чемпіона світу (відео)

В Лос-Анджелесі на арені Microsoft Theater відбувся бій українського чемпіона світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі Василя Ломаченка (9-1, 7 КО) проти колумбійського претендента Мігеля Марріаги (25-3, 21 КО), - Дзеркало тижня.

З першого раунду українець захопив перевагу і завдавав в цілому більше ударів, ніж опонент. Тим не менше, кілька атак Василь пропустив, в тому числі і хитрий "кивок" від претендента головою по лівому оку, в результаті чого до четвертого раунду у Ломаченка відкрилося розсічення.

Тим не менш, ще в третьому раунді Марріага побував у нокдауні, а в подальшому колумбієць так і не зумів перехопити ініціативу. Василь боксував у своїй звичній манері - з елементами шоу для глядачів. У сьомому раунді відбувся ще один нокдаун для Марріаги, який після завершення трихвилинки відмовився продовжувати поєдинок.

Це був вже третій захист титулу для Ломаченка. Українець став володарем пояса WBO у другій напівлегкій вазі в червні минулого року, коли нокаутував Романа Мартінеса.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ