Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Лондонські активісти розмалювали прапор України перед посольством росії - WP

Фото - Washinton Post
Фото - Washinton Post
1/2
Учора активісти облили фарбою дорогу перед посольством Росії в Лондоні, таким чином транспорт допоміг створити український прапор.

Про це пише The Washington Post.

Активіст Бен Стюарт прибув біля російського посольства рано вранці в четвер з натовпом волонтерів, чотирма тачками і 70 балонами синьої та жовтої фарби аби залишити "послання" для президента Путіна. 

«Я просто подумав, що якщо я наберу там достатньо фарби, машини зможуть створити прапор», — сказав Стюарт, який є одним із засновників групи активістів «Led by Donkeys».

Як зазначає видання, волонтери вилили фарбу на дорогу, а лондонський транспорт зробив усе інше, розклавши її, щоб створити гігантський український прапор прямо перед посольством.

Також Париж засвітив Ейфелеву вежу кольорами українського прапора. А у Веллінгтоні, Нова Зеландія, люди кидали у воду соняшники. 

«Завтра перша річниця імперіалістичного вторгнення Путіна в Україну, незалежну державу та народ з повним правом на самовизначення. Наявність великого українського прапора біля його посольства в Лондоні нагадає йому про це», – опублікували Led by Donkeys у соцмережах/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ