Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Лучанин, який збив на смерть єпископа на тротуарі, сяде на 8 років

До понад восьми років позбавлення волі засудили чоловіка, який у стані сп’яніння збив на смерть єпископа на тротуарі в центрі Луцька.

Про це повідомив власкор Гал-інфо.

Нагадаємо, увечері 14 листопада 2021 року раніше судимий чоловік напідпитку за кермом "Мазда 6" на проспекті Василя Мойсея в центральній частині Луцька виїхав на тротуар та наїхав на 60-річного єпископа Волинського і Галицького Української Незалежної Апостольської Православної Церкви Олега Ведмеденка. Потерпілий помер у лікарні від отриманих травм.

Маючи змогу надати допомогу травмованому чоловікові на місці пригоди, водій утік, не зробивши цього.

За словами речниці Волинської обласної прокуратури Наталки Мурахевич, Луцький міськрайонний суд  визнав 23-річного жителя Луцька винуватим у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, що керує транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого, та у залишенні ним у небезпеці особи, яку він сам поставив у небезпечний для життя стан (ч. 3 ст. 286-1, ст. 135 КК України).

"Покаранням молодику стало позбавлення волі на строк 8 років та 6 місяців із позбавленням на 9 років права керувати транспортними засобами. До набрання вироком законної сили обвинувачений залишатиметься під вартою", - зауважила Наталка Мурахевич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ