Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

П’яний молодик у центрі Луцька збив на смерть єпископа

1/2
Під колесами автомобіля, за кермом якого перебував нетверезий 23-річний водій, загинув єпископ Волинський і Галицький Української Незалежної Апостольської Православної Церкви Олег Ведмеденко. Про це повідомив власкор Гал-інфо.

Як поінформувала речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук, ДТП трапилася ввечері 14 листопада у центральній частині Луцька – на проспекті Василя Мойсея.

За кермом легковика Mazda 6 перебував нетверезий 23-річний лучанин. Хлопець не впорався з кермуванням, машина виїхала на тротуар і збила 60-річного пішохода. У крові водія виявили 1,21 проміле.

Поліцейські затримали водія, а автомобіль вилучили на штрафмайданчик.

За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. За це винуватцеві загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років.

Постраждалим пішоходом виявився єпископ Волинський і Галицький Української Незалежної Апостольської Православної Церкви, засновник та постійний ведучий Біблійної школи духовного вдосконалення Олег Ведмеденко.

Його госпіталізували до лікарні, де медики боролися за його життя. Однак від отриманих травм Олег Ведмеденко помер у лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ