Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Луцька Волинь знайшла спонсора і готова пройти атестацію

Луцька Волинь намагається врятувати своє місце в Прем'єр-лізі і веде роботу над отриманням атестата, проте все в цій ситуації в руках Виконкому ФФУ. Як повідомляє телеканал Футбол 1, 20 травня почалося дистанційне і таємниче засідання Виконкому, а про його результати стане відомо лише в понеділок.

Членам Виконкому запропонували в факсному режимі примкнути до процесу порятунку Волині, адже луцький клуб висловив бажання залишитися в Прем'єр-лізі і навіть знайшов спонсора, тому просить федерацію продовжити атестаційний період до 31 травня, а до цієї дати зобов'язується погасити борги.

"У зв'язку з появою нових фінансових джерел Волинь обіцяє розплатитися з усіма боргами до 31 травня і просить відкрити атестаційну вікно, хоча луцький клуб взагалі навіть не починав процедуру атестації", - заявив член Виконкому ФФУ Артем Франков.

"Це прецедент, адже будь-який виняток може потім повторюватися знову і знову. Можу тільки здогадуватися, що зроблять з цього приводу Металіст і Говерла. Я б хотів зрозуміти, чому це джерело фінансування з'явився тільки в третій декаді травня. Хотів би побачити розгорнуте обгрунтування необхідності допустити Волинь до атестації, адже прецедент буде створений", - сказав він.

На думку Франкова, це питання потрібно виносити на обговорення перед голосуванням.

"Будь-який клуб зможе протягом сезону мучити своїх гравців, а потім в кінці травня заявити, що гроші з'явилися. Вважаю, це питання потрібно виносити на обговорення перед голосуванням ". - Резюмував Франков, сорва якого наводить Sport Arena.

Нагадаємо, загальна заборгованість Волині перед колишніми футболістами складає в цілому 3,2 мільйона доларів, за що до клубу вже були застосовані дисциплінарні санкції у вигляді зняття 18-ти очок в минулому чемпіонаті.

Також повідомлялося про плани Волині зберегти професійний статус.

Раніше повідомлялося, що Волинь припинить існування в кінці сезону і на її базі створять новий клуб, який буде заявлений до Другої ліги.

Чемпіон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ