Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Луцький гурт пройшов до фіналу нацвідбору на Дитяче Євробачення

Нині – активно готується і постійно тримає зв'язок із викладачкою вокалу Інною Кириченко
фото з сайту Суспільне

Учасниці луцького гурту "3ʼbeauties"Анна Ткач, Олександра Коровицька та Владислава Волинець потрапили у п'ятірку фіналістів нацвідбору на Дитяче Євробачення-2023.

Про це повідомляє Суспільне.

Анні Ткач 13 років. Дівчина розповіла: музикою займається з чотирьох років. Гурт "3ʼbeauties" створили на початку повномасштабної війни.

"Спочатку ми були конкурентами на різних конкурсах, концертах, а потім вирішили об'єднатися. Обожнюю творчі колаборації з друзями, різними музикантами. Ще маю таке незвичне захоплення – стрільба з лука", – ділиться вокалістка.

Зі слів Анни, своє життя вона планує пов'язати із музикою. Саме спів і виступи на сцені бачить у майбутньому.

А 12-річна Влада Волинець окрім співів обожнює малювати. Дівчина вміє грати на гітарі і фортепіано, пише авторські пісні.

Дівчина каже, що спершу співати в гурті буле нелегко: "Це перше тріо, з яким я співаю, мій перший гурт. Спочатку було важко, щоб вилаштувати голоси й тримати свою партію, а далі звикаєш і йде все супер".

Після початку війни, – говорить лучанка, – намалювала дві патріотичні картини. Творчі роботи вдалося продати, гроші дівчина перерахувала на допомогу військовим.

13-річна Олександра Коровицька розповіла – учасниці "3ʼbeauties" збираються разом двічі на тиждень. У вільний від співів час дівчина займається верховою їздою, якою захопилася ще у сім років.

"До війни співала і англійські, і українські після. Більше іноземні, а зараз почала більше співати українські пісні", – ділиться вокалістка.

Зі слів Олександри, усі три учасниці активно долучаються до допомоги українській армії. Дівчата неодноразово брали участь у благодійних концертах зі збору коштів на ЗСУ.

Увійшовши в п'ятірку фіналістів дівчата дуже зраділи. Нині – активно готуються і постійно тримають зв'язок із викладачкою вокалу Інною Кириченко.

"Я їх буду збирати стільки, скільки потрібно: і в день, і в ніч, і в обід, і ввечері. Скільки потрібно – стільки будемо займатися, ми готові до цього", – говорить викладачка.

Під час знімання сюжету Інна Кириченко вперше увімкнула дівчатам пісню, яку "3ʼbeauties" виконуватимуть на заключному етапі нацвідбору. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ