Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів на оренді майна заробив майже 24 млн грн

Торік Львів від оренди майна отримав майже 24 млн грн. Про це сьогодні, 30 січня, під час прес-конференції повідомив начальник управління комунальної власності міста Євген Климкович, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«В 2012 році міський бюджет отримав майже 24 млн від оренди майна. Тішить той факт, що не дивлячись на ті тенденції, які відбуваються сьогодні на ринку нерухомості, нам вдається утримувати рівень надходжень.

Якщо узагальнювати роботу за останні шість років і порівнювати, то у 2006 році міський бюджет отримував від оренди всього 15 млн грн. В 2011 ця сума сягала майже 40 млн грн. Тобто, за останні 6 років місто отримало близько 80 млн грн лише від оренди. Ще 200 млн грн. отримали від приватизації.

Раніше майно недооцінювалось, бюджет недотримував кошти. Зараз ми цю можливість використали в повній мірі і нам вдалось забезпечити такий рівень надходжень.

У 2013 році ми будемо і надалі робити все, щоб цей успіх розвинути, щоб ще в більшій мірі досягти якомога більшої частки продажу об’єктів конкурентними способами. Як на мене, якщо б це дозволяло законодавство, кожен об’єкт в місті мав би продаватись з аукціону, бо це суттєво збільшує надходження», - сказав начальник управління комунальної власності міста Євген Климкович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ