Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Львів передав нацгвардійцям ще 2000 бронежилетів

Львівський оборонний кластер передав Національній Гвардії України ще одну партію бронежилетів. Йдеться про 2 тисячі одиниць захисної амуніції для військових зі Львова, Ужгорода, Рівного, Луцька, Чернівців та Хмельницького, які зараз захищають нашу країну на передовій.
Фото - ЛМР

Як зауважив під час передачі бронежилетів мер Львова Андрій Садовий, така допомога зараз є надважливою, адже життя наших воїнів – найголовніше. Це бронежилети четвертого класу захисту, що відповідають усім державним вимогам та стандартам.

Зараз держава вже на 80% забезпечила потреби у бронежилетах для захисників, тож у Львівському оборонному кластері намагаються допомогти саме тим військовим частинам, де така потреба ще залишилася, інформує ЛМР. 

«Ці бронежилети – це так звані плитоноски, основне завдання яких – захистити летальну зону, залишаючи всі переваги мобільного бронежилету. Тобто їх зручно носити, і вони максимально захищають від куль та уламків», - наголосив Максим Плєхов, голова правління Львівського оборонного кластера.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ