Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львіврибоохорона затримала порушника з 49 кг незаконної риби

Поблизу ринку «Привокзальний» у Львові Львіврибоохорона виявила громадянина, який реалізовував 28 кг коропа та 21 кг товстолоба. Порушник на вимогу працівника управління надати документи про походження риби та документи, що засвідчують особу, залишив рибу і зник з місця події у невідомому напрямку, повідомили у Львіврибохороні.

У присутності свідків був складений Акт виявлення безгосподарського майна. Вилучена риба передана безоплатно військовому формуванню в зону АТО згідно постанови Кабінету Міністрів України від 25.08.1998р. № 1340.

Львіврибоохорона закликає громадян дотримуватись встановлених Правил любительського та спортивного рибальства. У разі виявлення фактів порушень, прохання телефонувати на безкоштовну «гарячу» лінію Держрибагентства: 0-800-50-52-50.

Нагадаємо, Держрибагентство розпочало процес реформування органу рибоохорони на Львівщині. Так, 7 грудня стартував прийом документів до рибоохоронного патруля Львівської області. До управління шукають 15 рибоохоронних патрульних, а також адміністративний персонал – заступника начальника відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» та начальника відділу матеріально-технічного забезпечення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ