Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Роботу Львівдержрибоохорони визнали незадовільною

На засіданні постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради секретар комісії Осип Магур проінформував депутатів про роботу комісії, створеної за зверненнями Львівської обласної радидо Кабінету Міністрів України та Міністерства аграрної політики та продовольства України для перевірки діяльності Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Львівській області (Львівдержрибоохорони), повідомила прес-служба Львівської облради.

Як повідомив Осип Магур, з метою повної і всебічної перевірки інформації за зверненням Львівської обласної ради до Кабінету Міністрів України та Міністерства аграрної політики та продовольства України щодо системних порушень та незаконних дій посадових осіб Львівдержрибоохорони, а також здійснення відповідних заходів щодо усунення порушень законодавства, причин та умов, що їм сприяють, наказом Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства № 09 від 13.01.2012 р. була створена комісія. До складу якої увійшли представники Головрибводу, депутати Львівської обласної ради Осип Магур, Володимир Тістик, Юрій Зірченко, Микола Кадикало, Андрій Тягнибок та представник від громадськості Володимир Ткачик.

Комісія вивчила всі питання, які піднімалися у зверненнях Львівської обласної ради щодо системних порушень та незаконних дій посадових осіб Львівдержрибоохорони. За результатами проведених перевірок, комісія визнала незадовільною роботу керівника Львівдержрибоохорони Богдана Германа в сферах рибоохоронної діяльності, іхтіології, ведення діловодства та роботи з громадськими інспекторами.

Також комісія вирішила провести службову перевірку стосовно неналежного опрацювання відповідей на запити комісії, встановити причини та притягнути до відповідальності посадових осібЛьвівдержрибоохорони.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ