Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівщина налагоджує співпрацю з німецькою землею Саар

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/2
Учора, 22 серпня, представники департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОВА і департаменту економічної політики ЛОВА обговорили перспективи співпраці Львівщини з представниками німецької землі Саар. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Під час зустрічі директор департаменту МТД та МС Роман Шепеляк наголосив на важливості спільної діяльності регіонів у різних сферах, зокрема освіти та медицини. Також німецьким колегам презентували діяльність Регіонального офісу міжнародного співробітництва Львівської області.

Однією з ключових угод, досягнутих на зустрічі, було рішення про створення дорожньої карти щодо підписання угоди про співпрацю між Львівською ОВА та німецькою землею Саар. Пропонується, що угода включатиме широкий спектр питань від економічної взаємодії до культурного обміну.

«Зустріч стала важливим етапом у відносинах між Львівською обласною військовою адміністрацією та німецькою землею Саар. Вона підкреслила готовність обох сторін працювати над спільними ініціативами та розвивати партнерство для досягнення взаємно вигідних результатів. Ця співпраця відкриває нові можливості для розвитку області, покращення якості життя громадян та зміцнення дружніх зв'язків між народами.

Окрема подяка владі та жителям німецької землі Саар за підтримку та допомогу, надану українцям від початку повномасштабного російського вторгнення. Ця допомога мала велике значення для людей, що постраждали», – зазначив Роман Шепеляк.

З боку німецької землі Саар у зустрічі взяли участь керівник відділу Європи, Франції та міжрегіонального співробітництва уряду землі Деніз Алкан та заступник керівника Ханно Тевес.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ