Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівська борчиня Оксана Лівач побореться за "бронзу" Олімпійських ігор

Оксана Лівач, яка представляє нашу країну у боротьбі у ваговій категорії до 50 кг, розпочала змагання з впевненої перемоги над суперницею з Узбекистану (10:0), але у чвертьфіналі зазнала прикрої поразки від борчині з Індії (5:7). Однак згодом борчиню з Індії дискваліфікували, відтак Оксана Лівач боротиметься за "бронзу" Олімпійських ігор.
Фото: НОК України у Львівській області

Як повідомляє Відділення НОК України у Львівській області, вчора львівська борчиня Оксана Лівач (до 50 кг) з перемоги стартувала на Олімпійських іграх в Парижі – перемогла суперницю з Узбекистану Актенге Кеунімжаєву – 10:0. Після цього на стадії чвертьфіналу українка зустрілася з борчинею з Індії Вінеш Фогат, яка на останніх секундах сутички в 1/8 фіналу зуміла вирвати перемогу в чинної олімпійської чемпіонки, чотириразової чемпіонки світу, першої сіяної японки Юї Сусакі.

За підсумками драматичної боротьби перемогу здобула індуска – 7:5. Вона також виграла і в наступної суперниці з Куби Юснейліс Гузман та вийшла до фіналу, давши шанс Оксані Лівач посперечатися за "бронзу".

Відтак, Оксана Лівач сьогодні у втішній сутичці мала зустрітися з Юї Сусакі, а в разі перемоги – провести поєдинок за "бронзу" з кубинкою.

Але, як стало відомо, борчиню з Індії дискваліфікували за те, що вона не вклалася в ліміт ваги до 50 кг. Відтак, українка і японка зустрінуться сьогодні ввечері у "бронзовому фіналі".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ