Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівська “Енергія” поступилась житомирському “ІнБеву"

Львівська “Енергія” поступилась на виїзді житомирському “ІнБеву” з рахунком 2:4 у першому турі Favbet Екстра-ліги. Про це Гал-ынфо повыдомили у Прес-службі ФК “Енергія”.

На початку поєдинку команди обмінялись хорошими моментами. Мар'ян Пелех дальнім ударом перевірив готовність воротаря господарів Андрія Мельника. А згодом голкіпер “Енергії” Андрій Пітуля вдало зіграв на виході і не дозволив відзначитись  Роману Бакуму.

Першим свою нагоду реалізував “ІнБев”. На 5 хвилині Дмитро Іванов здійснив прохід зі своєї половини майданчика і відправив м'яч у сітку.

Житомирська команда могла подвоїти свою перевагу, однак після удару Дмитра Іванова зі штрафного м'яч влучив у стійку воріт.

Львів'яни відповіли результативно. Спершу удар здалеку Степана Струка парирував голкіпер. А на 10 хвилині Андрій Ременець реалізував свій шанс і зрівняв рахунок.

Нагоди вийти вперед у першому таймі мали обидві команди, але голкіпери діяли надійно. Тож на перерву суперники пішли за рахунку 1:1.

Другу половину зустрічі активно розпочали “зелено-білі”: тричі небезпечно стріляв Мар'ян Пелех, потужно пробивав Віталій Танський, загрожував воротам суперників Андрій Ременець. Однак, на жаль, це не принесло результату.

Натомість на 31 хвилині Денис Бланк влучно пробив із гострого кута, вдруге вивівши “ІнБев” уперед. А ще за три хвилини Максим Чеберяк зіграв у відборі і реалізував вихід сам на сам.

За такого перебігу подій Валерій Легчанов випустив на майданчик п'ятим польовим Мар'яна Пелеха. Однак господарі скористались незахищеністю воріт енергетиків — точним дальнім ударом відзначився Станіслав Моспан.

Попри це львів'яни продовжили атакувати вп'ятьох і на 37 хвилині Мар'ян Пелех  скоротив розрив у рахунку.

На останніх хвилинах матчу енергетики пробували врятувати поєдинок, створили кілька хороших нагод, однак більше голів у цій зустрічі не було.

1 тур. 14 вересня 2019 року. Favbet Екстра-ліга. Житомир. Спорткомплекс ФОК

“ІнБев” (Житомир) - “Енергія” (Львів) — 4:2 (1:1)

Голи: Іванов (5), Бланк (31), Чеберяк (34), Моспан (35) — Ременець (10), Пелех (37).

ʺІнбевʺ: Мельник — Чеберяк, Бакум, Карбула, Дзюба,  Іванов, Вакула, Мосейчук,  Моспан, Бланк — Сорокін, Івановський, Сехов.

ʺЕнергіяʺ: Пітуля (Войтович) — Струк, Пелех, Ременець, Марциняк, Танський, Легендзевич, Гасюк, Ковальчук, Буньо — Гнатів.

Арбітри: А. Духан (Луганська обл.), А. Ноєв (Запоріжжя), О. Макаренко (Радомишль)
Хронометрист: А. Загоруйко (Житомир)
Спостерігач арбітражу: О. Іванов (Дніпро)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ