Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівська філармонія запрошує на фестиваль «Музика в старому Львові»

XI Міжнародний музичний фестиваль «Музика в старому Львові» відбудеться з 15 серпня по 1 вересня у Львові. Про це повідомляє ЛОР.

Традиційним організатором заходу є Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика», артдиректор – Сергій Бурко.

Основною концепцією цьогорічного фестивалю є представлення Львова як міста з особливим архітектурно-історичним ландшафтом, пам’ятками європейської культури та історії, традиціями, інтерактивними ідеями та креативними реаліями. Партнером заходу є фестиваль «Музика в старому Кракові».

«Цьогоріч на гостей очікують унікальні події, кожна з яких демонструватиме багатовимірність, різноманітність та унікальність музичної культури міста. Це органна музика, концерти духовної, давньої музики та всіма знані й улюблені класичні композиції у неповторному виконанні знаних колективів і солістів. Буря почуттів, яскравість вражень, помпезність та величність – кожен твір програми занурить нас в епоху пишних палаців і храмів, вишуканих королівських прийомів та витончених музичних вечорів», – зазначили у філармонії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ