Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівська філармонія запрошує на ювілейний фестиваль «Контрасти-30»

Ювілейний міжнародний фестиваль сучасної музики «Контрасти-30» відбудеться з 27 вересня по 6 жовтня в Комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівська національна філармонія імені Мирослава Скорика». Про це повідомляє ЛОР.

«У 1990-х роках на «Контрастах» відбувалось становлення сучасної української музики. Цього року ми представимо новітнє середовище української музичної сцени в її найяскравішому різноманітті.

У цьогорічній програмі фестивалю ви знайдете як симфонічні події з джазовою основою, так і експериментальні імпровізації новоутворених ансамблів спільно з електронікою», – зазначили у Львівській національна філармонія.

Ювілейне відкриття фестивалю відбудеться у п'ятницю, 27 вересня, о 19 годині. На першому концерті прозвучать твори Валентина Сильвестрова, Мирослава Скорика, Євгена Станковича, Олександра Козаренка, Ігоря Щербакова та Юрія Ланюка.

Твори нових українських класиків виконуватиме Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» під керівництвом Володимира Сивохіпа. Солісти: Софія Соловій, Андрій Карпяк, Йожеф Ермінь, Лідія Футорська, Устим Жук, Оксана Литвиненко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ