Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівська каноїстка здобула "срібло" на міжнародних змаганнях

Як повідомили 18 вересня у прес-службі Відділення НОК України у Львівській області, львівська каноїстка здобула "срібло" на міжнародних змаганнях в Угорщині.
Фото Відділення НОК України у Львівській області

Учора, 17 вересня, в угорському Сегеді стартували міжнародні змагання з веслування на байдарках "Олімпійські надії", участь у яких візьмуть 32 українських веслувальники, серед них і шестеро представників Львівщини. Вони змагаються у чотирьох вікових категоріях - від 15 до 18 років.

В перший змагальний день лік медалям збірної України відкрили каноїстки Тетяна Смиловенко з Житомирщини і представниця Львівщини Христина Осипчук (тренер - Роман Дмитришин). Наша каное-двійка виграла срібну медаль на дистанції 500 м з результатом 2.02,25, поступившись тільки угорській парі Кісс/Кішелі(2.00,54) у віковій категорії U15-U16.

Відзначимо також, що вчора відбулися попередні заїзди на дистанції 1000 м. Зокрема, українська байдарка-двійка у складі львів'янина Віталія Браташа і черкащанина Вадима Ткачука з результатом 3.21,98 здобула путівку у фінал.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ