Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівська міська федерація баскетболу провела семінар для дитячих тренерів

На базі обласної дитячо-юнацької спортивної школи за ініціативи Львівської міської федерації баскетболу (президент Дмитро Крамар) відбувся баскетбольний тренерський семінар.

Уже другий місяць поспіль місцеві наставники мають змогу вдосконалити свою методику, почерпнути щось нове від досвідчених колег.

«Попередньо було заплановано провести цей семінар дещо пізніше, але за збігом обставин тренер жіночої збірної U-16 Валерій Жартун приїхав до Львова на матч всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги дещо раніше, - каже Любов Ковач, відомий баскетбольний тренер. - Участь у семінарі взяло близько двадцяти тренерів. На жаль, з різних причин далеко не всім вдалось бути присутніми. У когось саме випав виїзний матч, хтось ще не повернувся до міста після Великодня. Сам семінар був присвячений роботі з дітьми. З власного досвіду Валерій Жартун розповів про те, як зацікавити дітей баскетболом, поступово підвести їх до періоду, коли закладені основи переходять у майстерність на паркеті та вдалу і видовищну гру», - сказала Любов Ковач.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ