Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова №36: про реєстрацію довірених осіб кандидати на посаду міського голови

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову про реєстрацію довірених осіб кандидати на посаду міського голови м. Львова в єдиному одномандатному виборчому окрузі на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року. Повідомили у Львівській МВК.

ПОСТАНОВА №36

м. Львів

19 год. 25 хв.

1 жовтня 2015 року                                                                                                            

До Львівської міської виборчої комісії Львівської області надійшла заява кандидата на посаду міського голови м. Львова Васюника Ігоря Васильовича разом із іншими документами щодо реєстрації довірених осіб кандидата на посаду міського голови м. Львова на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року.

Розглянувши зазначені документи, Львівська міська виборча комісія Львівської області встановила їх відповідність вимогам Закону України «Про місцеві вибори».

Враховуючи викладене, відповідно до частин першої, другої, третьої, п’ятої статті 63  Закону України «Про місцеві вибори» Львівська міська виборча комісія  Львівської області  п о с т а н о в л я є:

1.      Зареєструвати довірених осіб кандидата на посаду міського голови м. Львова на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року  Васюника Ігоря Васильовича: 

-          Садовську Тетяну Романівну

-          Конопку  Ярослава  Ярославовича.

2.  Копію цієї постанови та посвідчення довіреної особи кандидата на посаду міського голови м.Львова на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року надати відповідним особам.

Цю постанову оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГАЛ-ІНФО» та на сайті інформаційної агенції «Вголос».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ