Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова № 53: про реєстрацію уповноважених осіб в територіальних виборчих округах від міських організацій політичних партій

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову про реєстрацію уповноважених осіб в територіальних виборчих округах від міських організацій політичних партій на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року. Повідомили у Львівській МВК.

ПОСТАНОВА № 53

 

м. Львів

 

«19» год. «13»  хв.

9 жовтня 2015 року                                                                                                           

 

До Львівської міської виборчої комісії Львівської області надійшла заява Львівської міської організації політичної партії «Громадянська позиція» разом із іншими документами щодо реєстрації уповноважених осіб  в територіальних виборчих округах на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року.

Розглянувши зазначені документи, Львівська міська виборча комісія Львівської області встановила їх відповідність вимогам Закону України «Про місцеві вибори».

Враховуючи викладене, відповідно до частин шостої - дев’ятої статті 61  Закону України «Про місцеві вибори» Львівська міська виборча комісія  Львівської області п о с т а н о в л я є:

 

1.    Зареєструвати уповноважених осіб Львівської міської організації політичної партії «Громадянська позиція» в територіальних виборчих округах на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року:

 

№ з/п

ПІБ

Виборчий округ

1

Шеремета Андрій Богданович

51

2

Малецький Ростислав Романович

51

3

Гриник Віктор Зіновійович

51

 

2. Копію цієї постанови та посвідчення уповноважених осіб в територіальних виборчих округах на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року, надати представнику Львівської міської організації політичної партії «Громадянська позиція».

 

Цю постанову оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГАЛ-ІНФО» та на сайті інформаційної агенції «Вголос».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ