Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Львівська Політехніка» двічі поступилась у дербі з «Говерлою»

У матчах, що відбувалися в Івано-Франківську, один з лідерів Групи 2 вищої ліги «Говерла» двічі перемогла «Львівська Політехніка».
БК "Рівне"

Минулого року їхні очні зустрічі мали чималу турнірну вагу, тепер ж головним завданням господарів було набрати якомога більше очок проти передостанньої команди чемпіонату. Перед матчами плей-офф кожен бал має неабияку вагу.

Суботній матч завершився перемогою фаворита: івано-франківська «Говерла» з рахунком 105:70 впевнено переграла свого суперника зі Львова.

У цьому матчі багато львів’яни пропустили з трисекундної зони – 64 очки. Із плюсів можна відзначити кращу дисципліну, адже саме господарі паркету «привезли» собі більше штрафних кидків, також більшу кількість підбирань. Один з лідерів «Львівської Політехніки» Андрій Гуцалюк закинув 32 очки. Та все ж у іншому івано-франківці були кращими: відсоток влучних кидків, підбирання на своєму та чужому щиті. Більше 10 очок набрали 5 гравців команди-господаря.

Наступний матч видався трохи менш результативним. Програвши боротьбу лише в другій десятихвилинці підопічні Ярослава Зубрицького поступилися в підсумку 69:90. Цікаво, що тренер «Говерли» довірив лаві запасних більше ігрового часу, ніж основній п’ятірці. Другий день поспіль у їхньому складі не було яскраво вираженого лідера за кількістю набраних балів, а більше 10 очок набрали цього разу чотири гравці. Львів’яни дещо менше і не так влучно кидали у корзину, здійснили менше підбирань на обох щитах. Та, попри це все, продемонстрували хорошу гру в трьох чвертях.

Для «Львівської Політехніки» це були останні матчі на цьому етапі. За підсумком 24 турів львів’яни посіли 6 місце з показником 4 перемоги та 20 поразок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ