Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Львівська Політехніка» перемогла БК «Харківські соколи» у першому матчі

Перший матч протистояння у плей-оф за 11-12 місце Вищої ліги між львівською і харківською командами завершився перемогою господарів. Матч, що відбувався у спорткомплексі НУ «Львівська політехніка», завершився з рахунком 87:74 на користь львів’ян.

Матч видався напрочуд напруженим: одразу 9 разів за гру змінювалася команда, що переважала за кількістю набраних очок. Що ж до підопічних Ярослава Зубрицького, то першу половину гри їм не можна занести в актив. Спочатку стартову чверть вони звели до нічийного рахунку 21:21. Більше того, наступну десятихвилинку львів’яни програли, а відтак після першої половини матчу рахунок був 47:40 на користь харків’ян.

Вже з початку другої половини матчу «Львівська Політехніка» взяла гру під свій контроль. Третя та четверта чверть закінчились з перевагою господарів у 13 та 7 очок відповідно. До результативних здобутків долучилися в першу чергу тріо Сергія Кузьменка, Вадима Палюха та Андрія Гуцуляка. На трьох вони набрали 70 балів. Варто відзначити й дії усієї команди, адже «Харківські соколи» поступилися їм у показниках влучності при виконанні двох і триочкових кидків. Також львів’яни виявилися кращими за кількістю перехоплень, підборів на чужому щиті та результативних передач. В пасиві господарів лише 7 втрат проти 15 у суперника.

Наступний матч між цими командами відбудеться у Харкові 14 квітня. Краща команда за підсумками двох матчів займе у чемпіонаті 11 місце. Початок зустрічі заплановано на 15:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ