Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Львівська Політехніка»: програли сильнішому, але досвіду набралися

Баскетболісти «Львівської Політехніки» у чергових матчах чемпіонату вищої ліги зазнали двох поразок від одного з лідерів групи 2 БК «Рівне». У першому матчі львів’яни поступилися супернику з рахунком 68:88, а у другому – 69:97.
БК "Рівне"

Незважаючи на дві поразки, головний тренер «Львівської Політехніки», відомий у минулому баскетболіст Ярослав Зубрицький, побачив деякі позитивні моменти для своєї команди у цих матчах.

«За своїм складом та й за класом загалом команда з Рівного сильніша за нас, - каже Яросслав Зубрицький. – Наша команда є студентською, тому наші хлопцю грають в міру своїх можливостей. Для прикладу, у першому матчі ми погано зіграли лише у першій чверті, а у всіх наступних грали з суперником приблизно на рівних. На жаль, у двох матчах не обійшлося без травм наших ключових гравців, а це також вплинуло на результат. Якби усі були в строю, думаю, ми б створили супернику проблем трішки більше. Якщо відверто, то команда з Рівного перемогла нас на класі, у неї непоганий склад і вона може поборотися за найвищі місця у чемпіонаті Вищої ліги. Якщо об’єктивно подивитися на речі, то за перемогу у цьому матчі ми б не змогли боротися, але якби не травми лідерів, то змогли б протримати інтригу матчі довше. Важливо те, що я побачив, що хлопці уже мають більше впевненості у власних силах, бачать, що можуть грати і це дуже важливо. На початку сезону ми виглядали гірше, по ходу чемпіонату, вважаю, ми додаємо. На жаль, мало досвідчених гравців, тому мусимо грати тим складом, який є у нашій обоймі».

Наступного вікенду «Львівська Політехніка» у Львові зіграє з «Київ-Баскетом».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ