Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Львівська Політехніка" вдруге поступилася "ДіДіБао"

Після поразки в суботньому матчі сьогодні команда Ярослава Зубрицького знову не змогла переграти команду з Кам’янця-Подільського.
У кожній з чвертей точилася боротьба, та перемогти, бодай в одній з них, львів’янам не вдалося. Не склалося з двоочковими кидками. Їхня точність – лише 38%, тоді як у суперників – 67%. Більш влучними «політехи» були при кидках з-за дуги – 39%. Триочкові принесли їм 33 очки, тоді як двоочкові – лише 30. 
Найбільш результативним в складі «Львівської Політехніки» став Данило Кич, який набрав 18 очок. Лише на одне менше у Дмитра Клебана, а позначку в 10 набраних очок перетнули ще Ілля Левченко та Вілен Крижов.
По ходу останньої чверті підопічні Ярослава Зубрицького поступалися з різницею у 17 очок, проте в останній чверті зуміли зробити ривок і скоротити розрив у рахунку до чотирьох балів. Втім, на більше «політехів» у цьому матчі не вистачило. 
У складі «ДіДібао» знову хороші матчі провели Віталій Вінтоняк та Анатолій Конєв. Обоє набрали по 19 очок. Дабл-дабл на рахунку граючого тренера «ДіДіБао», колишнього «політеха» Миколи Полюляка – 12 очок та 11 підборів. 
Після цієї гри «Львівська Політехніка» має у своєму активі 2 перемоги у 8 матчах. Наступні ігри львів’яни проведуть 7 та 8 грудня на виїзді проти БК «Старий Луцьк-Університет». На цих вихідних лучани двічі поступилися БК «Рівне».
«Львівська Політехніка» - «ДіДіБао» (Кам’янець-Подільський)- 79:93 (25:28 19:26 16:19 19:20)
У першому матчі, нагадаємо, «Львівська Політехніка» поступилася в овертаймі – 95:98.
Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, баскетболістки СБК "КІВС-Львів"  на виїзді поступилися в матчі Вищої ліги.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ