Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівська поліція розшукує нападників на ломбард

Відкрито кримінальне провадження за фактом нападу на ломбард у Львові. Нападникам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, повідомили у Відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

У Франківський відділ поліції, 16 грудня о 15.15 звернулась 24-річна керівник одного з львівських ломбардів. Жінка повідомила, що близько 15.00 у приміщення ломбарду зайшли троє осіб, з них одна жінка, побили бейсбольними битами працівника та заволоділи грошима та золотими виробами на загальну суму 150 тисяч гривень. Після цього зловмисники втекли з місця події.

З діагнозом «закрита черепно-мозкова травма та забійна рана тім’яно-потиличної ділянки» 26-річний працівник ломбарду був госпіталізований.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років. Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці вживають усіх заходів аби встановити місцезнаходження зловмисників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ