Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівська письменниця презентує нову різдвяну збірку казок для дітей

15 вересня у Львові відбудеться презентація нової книги казок львівської письменниці Лесі Кічури "Час різдвяного дива". Збірка містить 9 різдвяних історій для дітей.

Відома львівська письменниця та журналістка Леся Кічура презентує свою нову збірку казок "Час різдвяного дива". Презентація відбудеться 15 вересня о 16:30 у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Р. Іваничука.

"Казки проти війни - за щасливе дитинство!" - саме під таким гаслом відбудеться презентація 9-ї збірки казок Лесі Кічури. Книга містить 9 різдвяних історій та казок, присвячених святам та традиціям.

"Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, багато хто думав, що наш проєкт закриється. Але ми продовжували працювати, бо розуміли, що казки потрібні дітям у цей складний час. Листи від читачів та їхні світлини з нашими книжками підбадьорювали нас", - розповідає Леся Кічура.

За час війни довелося перевидати одразу 5 попередніх книжок Лесі, адже попит на казки серед дітей лише зріс. Її книги надсилалися читачам до Канади, Іспанії, Італії та інших країн.

Нова збірка "Час різдвяного дива" вийшла друком у вересні, щоб встигнути до читачів напередодні свят. Адже цьогоріч діти чекають на Миколая вже 6 грудня.

"Хочемо, щоб діти отримали свою порцію казкового дива. Нехай ці історії нагадають їм про щасливе дитинство та принесуть радість", - каже Леся Кічура.

На презентації для читачів будуть солодощі, напої та веселе спілкування з улюбленою казкаркою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ