Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Львівське НАБУ займається справами щодо «Укрзалізниці»

Львівське територіальне управління Національного антикорупційного бюро України зараз займається справами, що стосуються «Укрзалізниці». В НАБУ створений окремий відділ, який стосується «Укрзалізниці». Про це сьогодні, 31 березня, під час прес-конференції у Львові розповів директор НАБУ Артем Ситник, передає кореспондент Гал-інфо.

«Цікаві справи на Львівщині є по «Укрзалізниці». Варто розуміти, що це не територіальне управління розслідує, а ми розслідуємо разом із ними, бо у них немає функції самостійного розслідування», - зазначив він.

За його словами, у Львівському НАБУ працюють четверо слідчих: «Вони дають інформацію, яка дозволяє нам активно включатися у розслідування».

На запитання журналістів, чи стосуються ці справи народних депутатів від БПП Ярослава та Богдана Дубневичів, він сказав: «Ми дотримуємося презумпції невинності і намагаємося не називати прізвищ без оголошення підозри. Ви знаєте, що «Укрзалізниця» – це держава в державі. У нас щодо цих матеріалів, які були передані, проводяться розслідування. Вже затримано більше як 10 осіб і створений окремий відділ, який займається виключно «Укрзалізницею». Ми рухаємося в напрямку, який вас цікавить».

Він також зазначив, що наступним пріоритетом будуть розслідування по митниці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ