Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські баскетболістки перемогли на міжнародному турнірі в Ізраїлі

Львівська баскетбольна команда, сформована в основному з гравців «ЛДУФК-Скіф-Спартак», повернулася з турніру «Friendship games» в Ізраїлі, де змогла вибороти «золоті» нагороди. Окрім українок, у змаганнях брали участь команди з Росії, Ізраїлю, Йорданії та Палестини.

«У турнірі «Friendship games», де участь беруть команди з країн, у яких йдуть воєнні дії, ми грали вперше. Дмитро Крамар, президент Львівської міської федерації баскетболу, запропонував нам взяти участь, на що ми і погодилися. На восьмиденний виїзд в Ізраїль змогли взяти лише сімох дівчат: окрім представниць ЛДУФК Катерини Скакаліної, Анжеліки Зволяк, Марії Ковтун, Романи Петрик та Тетяни Юркевичус, підсилилися Ольгою Красніковою  та Марією Дубас.

Спочатку зіграли в групі з усіма командами. Зайнявши перше місце, зустрілись у фіналі знову з росіянками з Єкатеринбурга та вдруге їх обіграли. Окрім основних ігор, наші баскетболістки взяли участь у змішаному турнірі 3х3: команда Катерини Скакаліної, яка складалася також з ірландця, поляка, йорданця та палестинця змогла потрапити в плей-оф, але вилетіли в 1/8 фіналу. В командному конкурсі триочокових кидків Анжеліка Зволяк, Марія Дубас та Романа Петрик розділили перше місце з дівчатами з Росії. В загальному, вважаю, виїзд на цей турнір для нашої команди дуже успішним, адже ми набралися безцінного досвіду», - розповіла головний тренер команди «ЛДУФК-Скіф-Спартак» Ірина Клєніна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ