Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівські борошномели можуть отримати субгранти на вітамінізацію борошна

Субгрантом співфінансуватимуться 11 проєктів вітамінізації борошна із загальним бюджетом до 41 млн грн. Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.
Фото з відкритих джерел

Субгрант має на меті вдосконалити ринки збуту через можливість виробництва вітамінізованого борошна, а також покращити його якість, розширити доступ мікро-, малих та середніх сільськогосподарських підприємств до борошномельних. Це створить потенціал для розвитку партнерств на довгостроковій основі.

Субгрантом планується співфінансування 11 проєктів вітамінізації борошна із загальним бюджетом до 41 млн грн. Про це повідомив департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації з посиланням на Програму USAID АГРО.

Заявниками можуть бути наявні борошномельні підприємства – суб’єкти підприємницької діяльності, які розташовані у будь-якій області України (за винятком тимчасово окупованих територій), офіційно зареєстровані в Україні, засновані, створені відповідно українського законодавства і мають принаймні 3 роки досвіду борошномельної діяльності. 

Дедлайни:

  1. до 13 листопада 2023 р. – зареєструватися для участі у передзаявочному онлайн-семінарі (електронна адреса: [email protected]);

  2. 14 листопада  2023 р. з 11:00 до 13:00 АГРО проведе передзаявочний онлайн-семінар;

  3. не пізніше 18:00, 16 листопада 2023 р. для подання запитань щодо участі у цьому конкурсі;

  4. не пізніше 18:00 за місцевим часом 1 грудня 2023 р. – кінцевий термін подання заявок (технічна пропозиція, бюджет і супровідні документи).

В будь-якій кореспонденції щодо цього конкурсу, прохання вказувати його назву: ЗПЗ № 57. Завантажити повний опис технічного завдання можна за посиланням: http://surl.li/mrvdq

«USAID АГРО вимагатиме від субреципієнта співфінансувати щонайменше 50% від загального бюджету проекту. Заявки, які передбачатимуть більшу частку співфінансування ніж порогове значення у розмірі 50% від загального бюджету проекту, отримають вищий бал під час процесу відбору», - наголосила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Тетяна Гетьман.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ