Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські фанати посіли друге місце на турнірі в Баку

Щороку у грузинському Тбілісі проходить турнір з міні-футболу, що присвячений пам'яті засновника та лідера фан-руху тамтешнього «Динамо» – Балу. Вже традиційно, активні учасники фанатської трибуни «зелено-білих» взяли участь у товариському турнірі.

Фанати «Карпат» вчетверте приїхали на турнір пам’яті Балу, а цьогоріч ще й в якості минулорічних чемпіонів футбольних змагань. У турнірі приймало участь сім команд, троє з яких приїхали саме з України: «Карпати» Львів, «Дніпро» та «Верес» Рівне. Інші чотири колективи складали вболівальники тбіліського «Динамо»: «Друзі Балу», «Фронті», «Динамо» Тбілісі та «Олд-скул» Тбілісі.

У першому поєдинку львів’яни на останніх секундах поступились команді «Друзів Балу». Напружений та багатий на голи матч закінчився з рахунком 4:3. Наступна гра для карпатівських хлопців не забрала багато зусиль – впевнена перемога над колективом «Фронті».

«Поєдинок з рівненським «Вересом» був найпринциповішим для нас, адже кожен пам’ятає недавню поразку «Карпат» 1:6 від рівненців на рідній «Україні». Подолавши відстань більше ніж 2000 кілометрів, наші хлопці показали справжній карпатівський, командний дух; чого ми бажаємо у майбутньому футболістам львівської команди», – розповідає фанат «зелено-білих» Брілок.

«Карпати» розгромили своїх опонентів 6:0 та пробились до півфіналу змагань. Завдяки хет-трику капітана команди Жори та фантастичного пострілу з центру поля голкіпера львів’ян Марка, «леви» перемогли 4:1, тим самим, другий рік поспіль потрапивши до фіналу.

«Вирішальний поєдинок склався для нас не так успішно як попередні. Тож кубок турніру дістався команді тбіліського «Динамо» – «Друзі Балу». Варто згадати, що грузинські товариші прийняли нас, як завжди, на найвищому рівні. Було достатньо пригод та жартівливих історій, але їх ми залишимо виключно на фанатській трибуні», – підсумував Брілок.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ