Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські каратисти позмагаються за бронзові медалі на турнірі в ОАЕ

18 лютого, в Фуджейрі (Об'єднані Арабські Емірати) стартував турнір міжнародної серії Karate 1 Premier League, участь у якому беруть 342 атлети з 55 країн світу. Україна представлена 18-ма каратеками.
фото - пресслужба НОК

Про це інформує Відділення НОК України у Львівській області.

Вчора у боротьбу вступили, зокрема, львів'яни Станіслав Горуна і Катерина Крива. Обоє в підсумку у неділю позмагаються за бронзові медалі.

Для підвищення видовищності Всесвітня федерація карате (WKF) внесла зміни у формулу змагань. Так, на груповій стадії бої проходять за коловою системою і навіть в разі одної поразки у спортсменів зберігається шанс вийти у чвертьфінал.

Станіслав Горуна (куміте до 75 кг) на відбірковій стадії переміг білоруса Сачкоускі, поступився казахстанцеві Ажіканову і вийшов у чвертьфінал, де переміг італійця П'єтромарчі. А у півфіналі львів'янин поступився угорцеві Гарспатакі і тепер 20 лютого позмагається за "бронзу".

Катерина Крива (куміте до 50 кг) на груповому етапі перемогла австрійку Груїч, італійку Агус і марокканку Ельхаїті, потім поступилася єгиптянці Ельгевілі і також побореться за "бронзу".

Сьогодні на турнірі стартують ще дві львівські спортсменки - Діана Шостак (куміте до 61 кг) і Галина Мельник (куміте до 68 кг).

Додамо, що за підсумками вчорашніх поєдинків одеситка Анжеліка Терлюга (куміте до 55 кг) пробилася у фінал і позмагається за "золото".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ