Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські каратисти вибороли ще дві ліцензії на чемпіонат світу

Львівські спортсмени успішно виступили на Кубку Європи з кіокушинкай карате, що завершився минулого вікенду у Каунасі (Литва). До двох ліцензій на чемпіонат світу в Польщі спортсмени клубу "Канку" додали ще дві.

Про це інформує Управління спорту Львова.

Нагадаємо, дві ліцензії на чемпіонаті Європи в Грузії ще раніше здобули Тарас Гаврилець (індивідуальне куміте, до 65 кг), а також Богдан Лемішко (індивідуальне куміте до 65 кг).

Кубок Європи у Литві був останнім шансом кваліфікуватися на чемпіонат світу, що відбудеться у вересні 2022 року у польському місті Кельце. До слова, перепустки на чемпіонат світу у змаганнях жінок отримувала лише чемпіонка Кубка Європи, у чоловіків – фіналісти.

Золоту медаль і, відповідно, ліцензію на чемпіонат світу здобула Анастасія Пришляк. Анастасія стала найкращою в індивідуальному куміте у вазі до 50 кг. Ще одну бронзову медаль на цьому Кубку Європи Анастасія здобула у розділі ката. 

Северин Палій чудово виступив в індивідуальному куміте у ваговій категорії 65-75 кг. У Северина – перше місце на Кубку Європи та ліцензія на чемпіонат світу. 

Ще одну медаль для України у Литві виборов Ярослав Ковальчук. У нього срібло у розділі ката. 

На Кубку Європи наші спортсмени посіли перше загальнокомандне місце у розділі ката та друге місце у загальнокомандному заліку.  

Усі спортсмени, які вибороли медалі у Литві та ліцензії на чемпіонат світу в Польщу, є вихованцями спортивного клубу "Канку". 

Так, у наших спортсменів тепер чотири ліцензії на чемпіонат світу з семи можливих. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ