Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські лучниці потрапили у трійку найкращих на чемпіонаті світу

15 серпня Варвара Ілляш та Жанна Наумова вибороли бронзові нагороди чемпіонату світу зі стрільби з лука серед юніорок у командних змаганнях. Про це повідомили у пресслужбі Управління спорту Львова.
Фото Управління молоді та спорту Львівської ОДА
Фото Управління молоді та спорту Львівської ОДА
Фото Управління молоді та спорту Львівської ОДА

18-річна Варвара Ілляш тренується у Спеціалізованій школі олімпійського резерву "Веслярик". Її наставниця – Марія Гавелко. Ровесницю Варвари Жанну Наумову тренує Світлана Колядінцева.

Напередодні медаль для національної збірної здобула ще одна вихованка львівської школи стрільби з лука – 16-річна Дзвенислава Черник. Вона стала віце-чемпіонкою серед кадетів.

"Це сенсаційний виступ львівських лучників на чемпіонаті світу серед юніорів та кадетів.

Одразу троє львів'ян здобули медалі світової першості. Востаннє медальний успіх на чемпіонаті світу був у далекому 2013 році.

Таке досягнення стало результатом кропіткої роботи протягом сезону команди тренерів національної збірної України та особистих тренерів, витримки та наполегливості спортсменів, підтримки Міністерства молоді та спорту України, органів обласної та міської влади в регіонах", – зазначає старший тренер збірної команди України Владлен Новаковський.

Нагадаємо, чемпіонат світу зі стрільби з луку триває у Вроцлаві. За медалі тут змагаються понад 500 найкращих лучників з 58 країн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ