Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Два десятки військових ветеранів відвідали відкрите тренування зі стрільби з лука

Захід відбувся 21 серпня на навчально-спортивній базі літніх видів спорту МОУ в межах обласного проєкту спортивної реабілітації військових ветеранів «Ліга Нескорених». Про це повідомили у Львівській ОВА.
Фото: Львівська ОВА

Учасниками тренування стали військові ветерани, які проходять реабілітацію в центрі Next Step Ukraine та центрі медичної реабілітації в смт Брюховичі. Лучному спорту їх навчали переможець Ігор Нескорених у Дюссельдорфі Павло Лучків та директор КДЮСШ №1 Назарій Кузик.

«Цього ж дня, також у межах проєкту “Ліга Нескорених” у Городку відбувся Відкритий турнір зі стрільби з лука серед ветеранів та військовослужбовців. Учасники змагалися у стрільбі з класичного та блочного луків. Приємно, що захід відвідали не лише представники Львівщини, а й гості з Вінниці, Харкова, Одеси та Волині», – зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хімʼяк.

Нагадаємо, що «Ліга Нескорених» – це проєкт спортивних можливостей для військових ветеранів, який реалізовує управління молоді та спорту Львівської ОВА. Усі охочі можуть безкоштовно займатися адаптивними видами спорту, які представлені в низці обласних спортивних шкіл.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ