Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські пістолетники перемогли у командних змаганнях на Чемпіонаті України

Львівські пістолетники стали першими у загальнокомандному заліку на Чемпіонаті України. Про це повідомили 27 вересня у прес-службі Відділення НОК України у львівській області.
Фото НОК України у Львівській області

Сьогодні, 27 вересня у Львові (стрілецький тир Львівської обласної організації ФСТ "Динамо" України) завершився чемпіонат України з олімпійських вправ імені А.П.Кукси з пістолета та рухома мішень зі стрільби кульової. У стрільбі з малокаліберного пістолета (вправа МП-8) львів'яни здобули срібну і бронзову медалі в особистих змаганнях.

Друге місце посів 22-річний Павло Коростильов, третє - 21-річний Юрій Колесник. А чемпіоном України став спортсмен з Дніпропетровщини Денис Кушніров.

В командному заліку збірна Львівщини у складі Павла Коростильова, Юрія Колесника та олімпійського чемпіона Олександра Петріва у вправі МП-8 стала першою. В трійці призерів також полтавчани і вінничани.

У загальнокомандному заліку на цьому чемпіонаті України трійка призерів наступна: 1. Львівська область. 2. Дніпропетровська область. 3. Вінницька область.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ