Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Львівські рятувальники отримали пожежну автодрабину висотою 30 метрів

Львівські рятувальники отримали в якості гуманітарної допомоги пожежну автодрабину. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Львівщини.
Фото: ДСНС

Сьогодні, 12 вересня у Головному Управлінні ДСНС України у Львівській області відбулась передача пожежної автодрабини Metz/Rosenbauer L32 PLC-2.0 з робочою висотою 30 м, яка була придбана у Німеччині й передана львівським рятувальникам в якості гуманітарної допомоги.

Рятувальники завжди роблять усе можливе при виникненні пожеж чи будь-яких інших надзвичайних ситуацій, аби ліквідувати їх наслідки якомога швидше та з найменшими збитками. Ось чому надійна техніка – це в першу чергу запорука оперативно й ефективно реагування на надзвичайні події, а це своєю чергою не одне врятоване життя.

Варто зазначити, що пожежна автодрабина – це незамінна техніка для проведення аварійно-рятувальних робіт та ліквідації пожеж в будь-якому місті чи населеному пункті, де є будинки 3-х і більше поверхів. Ця техніка стане запорукою успіху роботи пожежно-рятувальних підрозділів і забезпечить надійність та безпеку мешканців багатоповерхових житлових будинків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ