Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські шкільні ліги тепер охоплюватимуть 11 видів спорту

У новому, третьому, сезоні Львівських шкільних спортивних ліг учні Львова матимуть можливість змагатися у ще більшій кількості видів спорту. Про це повідомляє ЛМР.

Окрім вже звичних баскетболу, волейболу, футзалу, чирлідингу, легкої атлетики та флорболу, до програми шкільних ліг додаються регбі-5, воркаут, гандбол, кіберспорт та спортивне орієнтування.

Також у новому сезоні передбачено розширення вікових груп, щоб охопити ще більше учнів. Окрім цього, буде забезпечено гендерну рівність – дівчата і хлопці матимуть збалансовані можливості для участі у всіх видах спорту.

Загалом у цьому сезоні заплановано залучити понад 15 000 школярів. Кожна ліга охоплює в середньому 1300 учнів. Змагання будуть проведені протягом 10 насичених місяців. Переможців усіх Львівських шкільних ліг буде визначено до 15 травня 2025 року.

Реєстрація команд стартує з 15 вересня та триватиме до 30 жовтня на офіційному сайті Львівських спортивних шкільних ліг за покликанням.

Нагадаємо, Львівські спортивні шкільні ліги інтегровано у всеукраїнську систему «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Це дозволяє львівським школярам брати участь у змаганнях загальнонаціонального масштабу. Для переможців міського етапу з баскетболу, волейболу, футзалу, спортивного орієнтування, чирлідингу, гандболу та регбі-5, відкриваються нові горизонти: обласний та, у разі перемоги, всеукраїнський етапи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ