Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Львівські тероборонівці показали як працюють з безпілотниками - фото

Військовослужбовці 103 бригади тероборони провели чергові успішні навчання з керування дронами на відкритій місцевості.

Підготовка триває постійно, щоб надати військовослужбовцям знання та практичний досвід для виконання завдань на високому рівні. Такі навчання допомагають збільшити ефективність та точність військових операцій, адже безпілотники є важливою складовою сучасних військових дій, повідомляють в ЛОДА. 

"Підрозділ безпілотних авіаційних комплексів не зупиняється і постійно збільшує боєздатність. Найдосвідченіші з нас задіяні в цьому процесі навчаючи нові екіпажі. За рік на фронті наші фахівці підготували більше півсотні спеціалістів", – відзначив інструктор навчань, військовослужбовець бригади з позивним Платон.

Новобранець на псевдо Крекер розповідає, що найважче було опанувати управління дроном при сильному вітрі. Однак найважливіше – навчитись, щоб ефективно знищувати ворогів України

"Навчання з використання сучасних засобів розвідки та ураження проводяться регулярно. Інструктори з числа військовослужбовців бригади, продемонстрували свою майстерність та високий рівень професійної підготовки, надаючи побратимам необхідні знання та досвід. Майбутнє наповнене лише перемогами та досягненнями, які залежать від нашої наполегливості та майстерності", - наголосив командир бригади, полковник Валерій Курко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ