Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські тріатлоністи повернулися з міжнародних змагань у Польщі

Susz Triathlon – найстаріші змагання з тріатлону в Польщі, історія яких налічує вже 28 років. Цьогоріч вони відбувалися 21-23 червня, а участь у них взяло і п’ятнадцять спортсменів зі Львова з клубу «Trilewy Три ЛЕВИ Triathlon Team».

«Всього на змаганнях було представлено дві дистанції: коротка (спринт) та половина IronMan. Суш – маленьке місто на півночі Польщі, однак організація вражає: хороша траса, добре організовані транзитні зони, достатня кількість пунктів з водою та їжею і, звісно, хороше ставлення до нас від організаторів. Можу вас запевнити, що рівень цілком співставний зі стартами під егідою IroMan», - розповідає Артем, один з тренерів львівського клубу «Trilewy Три ЛЕВИ Triathlon Team».

Фінішувати на дистанції в ½ IronMan вдалось вісьмом учасникам, спринт подолали ще шестеро. Андрій Сорохан, Ігор Верніковський та Дмитро Антонов змогли здобути відповідно перше, друге та третє місця в своїх вікових категоріях. Один з учасників не зміг стартувати через травму, отриману напередодні.

Довідка. Тріатлон – олімпійський вид спорту, який складається з етапів плавання, їзди на велосипеді та бігу. Дистанція IronMan: плавання — 3,8 км, велогонка — 180 км та біг — 42 км.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ