Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівського педофіла вже шукають правоохоронці

Сьогодні, 21 жовтня, начальник Львівського міського управління міліції Сергій Зюбаненко в коментарі Гал-інфо повідомив, що правоохоронці вже зареєстрували інформацію про те, що у Львові з’явився педофіл. У цей час цю інформацію перевіряють.

«Ми перевіряємо інформацію про те, що у Львові в районі вулиць Володимира Великого та Бойчука з’явився педофіл. Тим більше, що днями на Сихові був вчинений напад на 10-річну дівчинку. Думаю, що з цього приводу я окремо поспілкуюся з пресою, коли ми складемо фоторобот. Зараз правоохоронці проводять розшукові заходи. Ми зв’яжемося із людиною, яка повідомила про це у соцмережах», - зазначив Сергій Зюбаненко.

Як повідомляло Гал-інфо, на своїй сторінці у Фейсбук користувач повідомила Marichka Osuh, що педофіл переховується переважно в під‘їздах будинку 42 на вул. Володимира Великого. Переслідує малих дівчаток. Пробував затягнути одну з дівчаток, які в цьому дворі, в під‘їзд.

«Сьогодні (20 жовтня – ред.)  ледь не схопив мою сестричку з її подружкою. Пропонує дітям цукерку щоб ті підійшли до нього. Дівчатка розказують,що в нього вирізана дірка в штанах і він показує крім того дітям геніталії!!!! Виходить з під‘їздів тільки,коли на вулиці діти», – пише вона.

Прикмети: Чорна куртка, чорна кепка "воровка", чорні штани, карі очі, темне волосся, кривий ніс. Особливо застерігають тих, хто живе  в районі "Океану" і готелю  "Гетьман".

Фото - ru.tsn.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ