Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівського прикордонники затримали двох турків

Протягом вихідних прикордонники Львівського загону затримали двох громадян Туреччини. Одного з порушників прикордонники затримали спільно з членами громадського формування, повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону.

Про появу незнайомця у прикордонні повідомили члени громадського формування, які допомагають правоохоронцям в охороні державного кордону. Прикордонний наряд від відділу «Пархоменкове» зупинив чоловіка під час його прямування до українсько-польського кордону за 1,5 км від лінії держрубежу. Затриманий мав при собі закордонний паспорт громадянина Туреччини та й в Україну, як з`ясувалось, прибув встановленим порядком.

Іншого порушника затримали прикордонники віддіду "Рава – Руська" за допомогою тепловізора. Як стало відомо правоохоронцям, 37 річний громадянин Туреччини вже вдруге протяго місяця  намагається порушити державний кордод, але й на цей раз спроба була невдала. Цей затриманий теж мав при собі закордонний паспорт громадянина Туреччини, в Україну прибув встановленим порядком.

Наразі на  іноземців за спробу порушення державного кордону складено адмінпротоколи, справи скеровано до суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ