Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львівський форум видавців зібрався на села

Львівський форум видавців планує поширити свій вплив на села області, - про це йшлося сьогодні, 24 січня, на засіданні Комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та ЗМІ Львівської обласної ради.

Зокрема, у роботі Комісії взяла участь президент ГО «Форум видавців» Олександра Коваль та голови комісій з питань культури районних та міських рад Львівської області

Олександра Коваль розказала про діяльність «Форуму видавців» протягом року, запросила усіх до співпраці, а також «напросилась» в гості до районів.

«Крім Міжнародного форуму видавців у Львові, ми постійно організовуємо різні заходи в підтримку дитячого читання, адже нині в школах дітей вчать складати букви в слова, а слова в речення, і ніхто не навчає дітей відрізняти якісну інформацію від неякісної. Лише досвід та багато прочитаних книжок зможуть допомогти дитині вибрати справжню, потрібну інформацію. Тож я запрошую дітей та мешканців області до нас на Львівський форум видавців, а також пропоную керівникам районів запросити нас до себе, ми б привезли письменників до вас, привезли б спеціалістів і, таким чином, популяризували б читання серед молоді», - сказала Олександра Коваль.

Також президент Форуму видавців нагадала про те, що 1 лютого почнеться відбірковий етап дитячого читального конкурсу і запросила представників районів до співпраці в акції «Подаруй дитині книжку!». Адже торік для Бродовського та Жидачівського районів вдалося зібрати 15 тисяч книжок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ