Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівський музей історії релігії проведе низку заходів з нагоди Великодня

З нагоди Великодня Львівський музей історії релігії організовує майстерклас з виготовлення пасхальної атрибутики й різноманітні концерти органної музики.

Про це повідомили на сторінці Львівської обласної ради. 

Уже в п'ятницю, 14 квітня, музейні художники Оксана Гірняк і Лідія Григель проведуть майстерклас з писанкарства. Акриловими фарбами на дерев’яній основі учасники розмалюють яйце або ж Великоднього зайця. Початок о 16:00. 

У Велику суботу, 15 квітня, провідна українська органістка Олена Мацелюх разом з Ольгою Стрілецькою проведуть «Від бароко до сучасності» шанувальників і поціновувачів класичної музики. Звучатимуть твори Йоганна Себастьяна Баха, Ференца Ліста, Олександра Гільмана, Петера Михайдіка, інші. Початок о 15:00.

16 квітня на Воскресіння з Бахом запрошує Оленка Мацелюх. звучатиме світла музика Великодня «Генії поза часом. Йоганн Себастьян Бах». Початок о 15:00.

17 квітня феєрію органної музики творитиме Ігор Мацелюх. Звучатиме «Святкова класика», яка не тільки продовжує життя, а й дарує радість, свято. Початок о 15:00.

18 квітня зразковий вокальний ансамбль «Намисто» Міського Палацу культури імені Гната Хоткевича запрошує львів’ян і гостей міста послухати веснянки й гаївки. «Перезавантажитися», зупинитися і зануритися в роздуми про вічне запрошують Олена Мацелюх і Маріанна Лаба (сопрано) на концерті «Музика світла». Початок о 14:00.

Телефон для довідки: 0677021321 (Катерина).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ