Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львівський органний зал замовив вебсайт у ФОПа, який раніше допомагав дітям-пішоходам

В кінці минулого року КЗ «Львівський будинок органної та камерної музики», директором якого є Остапович Іван Іванович, за кошти держбюджету (у розмірі 40 тис. грн.) замовив послуги з створення та дизайну веб-сайту.

Закупівля, за яку з боку замовника відповідав Демко Тарас Володимирович, була проведена без використання електронної системи в фізичної особи-підприємця Федоришина Сергія Юрійовича (відповідний договір на сайті Prozorro було опубліковано 28.12.2020 року).

Окрім того, за наявною інформацією, в грудні 2020 року КЗ «Львівський будинок органної та камерної музики» замовив у даного ФОПа послуги з відеозйомки подій та монтажу сюжетів (ціна угоди склала 36 тис. грн.).

З відкритих джерел відомо також, що 28.12.2020 року договір про закупівлю ціною 10 тис. грн. (без використання електронної системи) з ФОПом Сергієм Федоришиним уклала громадська організація «Колеґіум Музікум». Дана угода стосується послуги з «фотозйомки в рамках проведення заходу ІІІ Міжнародний фестиваль класичної музики «Людкевич Фест».

29.12.2020 року ГО «Колеґіум Музікум» уклала з названим ФОПом договір про закупівлю ціною 18 тис. грн.: щодо «фотозйомки заходу «Шептицький і Вишиваний. Українське наживо (155 років від дня народження А. Шептицького)» в рамках стрічки календарного плану загальноміських централізованих заходів на 2020 рік «Відзначення ювілеїв, визначних та пам’ятних дат». А 30.12.2020 року з Федоришиним було укладено договір про закупівлю ціною 18 тис. грн., що стосується послуги з «знімання постановочної частини 3 знімальних дні, знімання інтерв'ю, знімання підводок ведучого в рамках створення документально-історичного фільму «Остап Нижанківський».

Засновниками ГО «Колеґіум Музікум», згідно відкритих джерел, є «ті самі» вищезазначені Іван Остапович та Тарас Демко.

Згідно наявних даних, основний вид діяльності ФОПа Сергія Федоришини – «оренда і лізинг інших предметів особистого вжитку та побутових товарів».

У період 2017-2019 рр. названий підприємець чотири рази вигравав тендери, організовані Львівським комунальним підприємством «Львівавтодор», за результатами яких з ним було укладено чотири угоди на загальну суму півмільйона гривень. Три з цих угод стосуються послуги «з надання допомоги дітям-пішоходам здійснювати безпечний перехід на нерегульованих пішохідних переходах поблизу шкіл».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ