Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівський театр ляльок запрошує на вистави

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» опублікував афішу на вистави цього тижня.

Львівський театр ляльок запрошує гостей на такі вистави:

29 лютого – «Шмата. Одного вечора у бомбосховищі». Комедійна драма з елементами стендапу. Історія про п’ятьох незнайомих людей, які прийшли в бомбосховище пересидіти повітряну тривогу. Усі різні, усі з характером, однак їх об’єднує містична таємниця, яку потрібно розгадати, щоб врятувати себе і світ від чогось недоброго.

Час: 18:00 год.

2 березня – «Два леви». За давніх часів жив і правив по два береги Полтви король Лев, син Данила. А поруч, у лісі, правив ще один Лев – цар звірів. Та темні часи прийшли у мирне царство. До цієї місцини прийшов Чорний король-завойовник. Чи вдасться двом Левам знайти в собі відважність, мужність та сміливість, щоб побороти цю страшну силу?!

Час: 12:00, 14:00 год.

2, 3 березня – «Як нотки пісеньку складали». Історія казкового світу звуків та кольорів, де проживають мама Ключ Соль та її дітки – різнокольорові нотки. Вистава інклюзивного характеру, де інтерактивні розваги поєднуються із навчальними та розвиваючими моментами.

Час: 11:00 год.

3 березня – «А де ж п'яте?». Вистава про чотирьох новонароджених курчаток. Проте має бути й п’яте, котре ніяк не може вилупитися.

Час: 12:00, 14:00 год.

3 березня – «Тарас». Історія маленького хлопчика Тараса та його життєвого шляху, що сповнений як радостей, так і труднощів.

Час: 16:00 год.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ