Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів’ян кличуть підтримати національну збірну у фан-зоні біля «Арени Львів»

Попри те, що матч Ліги націй «Україна-Словаччина» відбудеться без глядачів, для усіх вболівальників та прихильників спорту буде створена спеціально обладнана фан-зона неподалік стадіону «Арена Львів», що на вулиці Стрийській, 199. Про це повідомили в Управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

За словами начальника відділу спорту та проведення заходів управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Уляни Штангрет,  фан-зона буде організована так,  щоб усі вболівальники та охочі почували себе комфортно, і змогли прийти та повболівати за українську збірну.

«Ми максимально долучимося до ідеї організації фан-зони. Адже для нас дуже важливо, щоб національна збірна команда України відчувала підтримку мешканців Львівщини», – зауважила Уляна Штангрет.

Також під час прес-конференції було презентовано відео звернення збірної команди України з футболу до вболівальників.

Нагадаємо, в неділю, 9 вересня, національна збірна України в рамках Ліги націй зустрінеться на головному стадіоні Львова – «Арена Львів» зі збірною Словаччини. Однак, відповідно до рішення Дисциплінарного комітету УЄФА, прийнятого в листопаді 2015 року, цей поєдинок відбудеться за порожніх трибун. Таким чином «синьо-жовтих» покарали за кельтський хрест на одному з банерів під час матчу кваліфікації Євро-2016 проти Іспанії 12 жовтня 2015 на НСК «Олімпійський» у Києві.

З часу покарання українська збірна команда проводила всі матчі під егідою ФІФА. Таким чином, матч зі Словаччиною у вересні 2018 року стане першим після тривалої перерви в турнірі, який організовує УЄФА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ