Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів’ян запрошують на «Бойківське Різдво»

Напередодні Нового року львів’ян запрошують зануритися у незабутнє різдвяне свято – концертну програму «Бойківське Різдво». Подія відбудеться 30 грудня о 19:00 у Львівській національній філармонії.

Святкову атмосферу цього вечора на сцені філармонії творитиме прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина». Це професійний вокально-хореографічний колектив, який вже понад 70 років тішить шанувальників музичного мистецтва своїми творчими досягненнями. У його складі хорова, танцювальна та оркестрова групи.

Концертна програма «Бойківське Різдво» 30 грудня у Львові буде наповнена  колоритом та різноманіттям вокально-хореографічних композицій, неповторним звучанням й багатством традиційної української музики, втіленої в народних піснях з Прикарпаття та інструментальних бойківських народних мелодіях.

«Якщо ви хочете відпочити та насолодитися дивовижними прикарпатськими піснями, а також відчути й наповнитись магічною різдвяно-новорічною атмосферою, Вам неодмінно варто завітати на концерт ансамблю «Верховина». Шануймо традиції разом», – запрошують на подію організатори VINIL Concert agency.

Квитки – за покликанням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ