Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів'ян запрошують на виставку італійської художниці Розарії Делтон

Завтра, 27 травня, львів'ян запрошують на виставку італійської художниці Розаріі Делтон. Захід розпочнеться о 17:00 в Музеї ідей. Виставка під назвою "Різне" триватиме до 16 червня. Про це Гал-інфо повідомили організатори.

На виставці будуть представлені роботи створені в 2000-2016 роках. Саме тому назва виставки "Різне".

Розі використовує  різноманітні і спонтанні техніки, але в основному -  це олія, акрил, мішана техніка по будь-якій поверхні (дерево, папір, полотно, картон), а в останні роки - і вугілля.

Деяких з її цікавих робіт нема на цій виставці (вони були продані), на них відображено такі події, як атака на вежі-близнюки в США та інші надзвичайні ситуації.

Присутні кілька робіт на тему війни, наприклад, мати, яка оберігає сина від конфлікту в Кувейті,  інші теми з окремих епізодів життя. Є, на щастя, і мирні моменти; мрії або просто позитивні періоди.

Однією з характеристик художньої творчості Розарії Делтон є її домінантий акцент на жіночій дійсності. У останні роки вона реалізувала чуттєву співпрацю моделі жінки.

Довідково
Розарії Делтон подобається мистецтво «tout-court», але захоплюється вона художниками 19- 20 ст.. Художниця вивчала історію і традиції своєї країни, але в той же час вона відчула свою приналежність до експресіоністів. Багато критиків висловлювались про її стиль. "Делтон  - новий експресіоніст,  як Мунк, Шіле, Кірхнер та інші".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ