Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів’янка Кароліна Келюх стала чемпіонкою Європи з велоспорту на треку

Вихованка Львівського коледжу спорту Кароліна Келюх - чемпіонка Європи з велоспорту на треку. Про це повідомили 14 липня у пресслужбі ЛОР.
Фото: ЛОР

У м. Анадьї (Португалія) на місцевому велодромі триває чемпіонат Європи з велоперегонів на треку серед молоді віком до 23 років та юніорів.

На завершення третього змагального дня чемпіонкою Європи у спринті серед дівчат-юніорок стала одинадцятикласниця Львівського коледжу спорту Кароліна Келюх.

На шляху до подіуму Кароліна послідовно перемогла італійку Беатріче Бертоліні та двох британок Віоріку Ранд і Марію-Луїзу Дровбе.

Для Кароліни це перше в кар‘єрі золото чемпіонату Європи.

Загалом за нагороди у складі національної збірної змагаються троє представників Львівщини. За медалі також побореться 21-річна Олександра Логвінюк – майстер спорту України міжнародного класу. Спортсменку Львівської обласної школи вищої спортивної майстерності тренує Євген Болібрух. 

У складі збірної є і 19-річний Остап Сулковський, майстер спорту України. Він опановує велоспорт у Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі імені Юрія Кутенка. Тренують Остапа Сергій Прийма та Сергій Теліцин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ