Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львів’яни – серед переможців міжнародного турніру з тенісу Galychyna Cup

У Львові на відкритих кортах палацу спорту «Україна» завершився міжнародний тенісний турнір Galychyna Cup. Престижний турнір відбувся за підтримки Національного олімпійського комітету у Львівській області (голова Юрій Турянський).

«Міжнародний турнір Galychyna Cup проходить у Львові з 2010 року і має статус високої третьої категорії, -  каже Анатолій Стасюк, директор турніру. – Нам, як організаторам турніру вдалося виконати усі вимоги і провести турнір на високому рівні. Що цікаво, Galychyna Cup – це саме той турнір, на якому свого часу у Львові виступала теперішня третя ракетка світу Еліна Світоліна. Дехто з фахівців вважає, що саме цей турнір, у якому змагаються юнаки та дівчата до 16 років, є трампліном для них у дорослий теніс».

В особистих змаганнях дівчат статус першої сіяної вдалося підтвердити Анні Мартемяновій. Львів’янка стала переможцем змагань в одиночному розряді серед дівчат. У фіналі турніру вона обіграла Анастасію Соболєву з Дніпра – 7:5, 6:0. У цьому матчі боротьба розгорнулася лише у першому сеті. У другій партії Анна довела свій вищий клас над суперницею, перемігши її «всуху». Серед інших львів’янок варто відзначити виступ Марії Подураєвої та Анастасії Скорупської. Обоє дійшли до чвертьфіналів турніру, а Подураєва у напруженій боротьбі поступилася майбутній переможниці Анні Мартемяновій – 6:1, 4:6, 2:6.

В особистих змаганнях хлопців найсильнішим виявився білорус Кирило Ярмощук. У фіналі у трьох сетах він обіграв Артема Авдєєва з Кривого Рогу. Підсумковий рахунок фінального матчу – 6:4, 5:7, 6:2. Що цікаво, перший «сіяний» Ілля Сарафим з Коломиї доволі сенсаційно у першому колі програв поляку Пшемиславу Залубскі – 6:0, 4:6, 0:6. В одиночних змаганнях хлопців львів’яни зірок з неба не хапали, оскільки дальше другого кола турніру пройти не зуміли.

У змаганнях пар серед хлопців тріумфували Артем Авдєєв (Кривий Ріг) та Володимир Захаров (Одеса). У головному матчі турніру вони були сильнішими за Германа Самофалова (Одеса) та Іллю Сарафима з Коломиї – 6:2, 5:7, 10:7.

У змаганнях пар серед дівчат перемогли білоруски Поліна Хотко та Ганна Вінаградова, які у фіналі з рахунком 7:6, 7:6 обіграли львів’янок Анастасію Скорупську та Анастасію Запаринюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ